090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

VEDEŽEVALKA ZOYA (Zoe) - grško Ζωη/življenje

O sebi ne govorim veliko in predvsem ne pogosto. Moji najbližji in meni najdražji me poznajo kot osebo, ki zna prisluhniti, ki sliši in ki svetuje samo, ko je k temu pozvana.

Življenje me je preizkušalo in izoblikovalo. Za vse kar sem doživela sem neskončno hvaležna, saj vem, da brez vsega tega danes ne bi bila tu, kjer sem... preprosto ne bi bila jaz.

Moja zgodba je pravzaprav vaša zgodba. Vedno je tako. Poznam vas. Z vsem, s čimer se trenutno ubadate, sem se nekoč ubadala sama. Pa naj bo to pomanjkanje samozavesti, pomanjkanje zaupanja vase in v svoje védenje, ali pa kar nepovezanost s sabo in predvsem nesprejemanje same sebe - veliko področij mojega življenja, ki niso delovala, kot sem si želela. Prav nič drugačna nisem od vas. Morda sem le kakšen korak bližje sestavljanki, ki se ji reče polno življenje. Vsi si želimo tja, vsi smo na poti tja. In kar je še pomembneje, vsi zmoremo. Vsi imamo že od rojstva v sebi vse naravne danosti, ki jih za to potrebujemo, le naučiti se moramo kako jih uporabiti v svoje najvišje dobro. Z vami bom delala korake in vam skušala poiskati in pokazati zlasti tisti del poti, ki vam bo prinesel polnost življenja na vseh nivojih.

Z števili sem se poigravala že v otroštvu, danes pa mi je prav zaradi navedenega tako zelo blizu numerologija. Vem namreč, da lahko z njeno pomočjo spoznamo sebe in svojo življenjsko pot, okoliščine, ki vplivajo na naše življenje, možnosti in ovire, ki nas čakajo v posameznih življenjskih obdobjih, področja na katerih nas čakajo največji uspehi ter tista, na katerih nas čakajo največje ovire in preizkušnje. Vedenje, da so nam okoliščine in zunanji vplivi usojeni in da je naš odziv nanje izključno naša svobodna volja, ki lahko bistveno vpliva na kvaliteto našega življenja, pa je tisto zaradi česar numerologijo tako zelo spoštujem (“Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; the way you play it is free will.” Jawaharlal Nehru ). In ker je odločitve, kljub takšnim spoznanjem, včasih vendarle težko sprejeti (saj se praviloma bojimo posledic), pri svojem delu in analizah že vrsto let uporabljam karte. Karte (ciganske, tarot, angelske...) so vedno pomemben pripomoček vsake vedeževalke in za vse oblike vedeževanj. Ker se poleg numerologije ukvarjam tudi z vedeževanjem, kot vedeževalka s pomočjo kart vpogledam v trenutno situacijo na način, ki izpraševalcu omogoča lažji sprejem odločitve.

VEDEŽEVALKA ZOYA PRIPOROČA

KNJIGA NUMEROLOŠKI VODIČ PO VAŠI PRIHODNOSTI

Knjiga je vodič po vaši prihodnosti in hkrati lepo darilo...

Knigo podarite sebi, svojim najdražjim ali poslovnim partnerjem, ker je neprecenljiva in povsem personaliziran numerološki vodič skozi življenje ali kariero.

Spoznali boste sebe in svojo življenjsko pot, okoliščine, ki vplivajo na naše življenje, možnosti in ovire, ki vas čakajo v posameznih življenjskih obdobjih, področja na katerih vas čakajo največji uspehi ter tista na katerih vas čakajo največje ovire in preizkušnje.