090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776
Podarite sebi, svojim najdražjim ali poslovnim partnerjem neprecenljiv, povsem personaliziran, numerološki vodič skozi življenje ali kariero.

Osebni numerološki vodič

vam bo s pomočjo vaših rojstnih podatkov, ki določajo vaše prirojene in usojene lastnosti ter značilnosti, pomagal razumeti vašo vlogo v tem življenju. Izračun posameznih obdobij vam bo pokazal kdaj je sreča na vaši strani in kdaj lahko pričakujete večje izzive in težave. Vaš odziv na navedeno je v tesni povezavi z imenom in priimkom, saj ta vplivata na vaše vedenjske vzorce, na to kako vas doživljajo drugi, koliko so vam pripravljeni pomagati in kako uspešni ste lahko pri doseganju zastavljenih ciljev.

Ker si določena obdobja v življenju sledijo, je dobro, če ste nanje pripravljeni, da lahko lažje rešujete težave ter se soočate z novimi izzivi. Osebni numerološki vodič vam bo pomagal ob pravem času izbrati in sprejeti prave odločitve. Ker ne boste nepripravljeni, se boste z neprijetnimi okoliščinami lahko lažje soočili.

VEČ O VODIČU...

Partnerski numerološki vodič

vam bo, z upoštevanjem medsebojnega vpliva števil na razumevanje in čustveni odnos dveh oseb na podlagi skupnega števila imena in priimka, vsote bioritemskih števil, generacijskih števil in vsote življenjskih poti obeh partnerjev, pokazal kakšna bo kvaliteta vajinega odnosa in kakšna njegova prihodnost, kaj je tisto kar vaju združuje, katere so okoliščine, ki vplivajo na kvaliteto vajinega razmerja in kakšna bo vajina čustvena povezanost.

Čeprav nam je bil z rojstvom določen naš temperament, značajske lastnosti, talenti, okolje, ki nas oblikuje ter genske lastnosti, pa si večinoma svojo usodo pišemo sami: s sanjami, z drznostjo, s strahovi itd. Prav zaradi tega nam lahko poznavanje in razumevanje numeroloških posebnosti partnerjev pomaga pri medsebojni komunikaciji ter strpnosti.

VEČ O VODIČU...

Družinski numerološki vodič

vam bo pomagal zlasti pri komunikaciji in pričakovanjih znotraj družinske skupnosti. Zelo jasno bo namreč pokazal katere okoliščine, talente in znanja je pri posameznem družinskem članu potrebno in mogoče spodbujati ter kje in kdaj je potrebno pokazati pravo mero strpnosti. Najslabše kar lahko naredimo je, da že npr. male upornike (ki imajo to v sebi in je to njihovo posebnost potrebno celo podpirati in spodbujati) skušamo s silo ukloniti in prilagoditi lastni volji. S tem namreč lahko zadušimo njihovo osebnost, jim ubijemo voljo, pogum in samozavest ter vztrajnost, ki jo na svoji življenjski poti tako zelo potrebujejo.

Družinsko harmonijo je mogoče doseči ravno z razumevanjem individualnosti vsakega posameznika, življenjskih obdobij v katerih se posamezniki nahajajo ter razumevanjem temperamenta in značajskih lastnosti vseh družinskih članov.

VEČ O VODIČU...

Poslovni numerološki vodič

je primeren za načrtovanje poslovne poti in razumevanje odnosov znotraj samega podjetja ter v odnosu do poslovnih partnerjev. Vsako življenjsko obdobje s seboj nosi prednosti in slabosti. Če vemo, da je večina stvari, ki se nam dogajajo posledica naših odločitev in ne neke usodne neizbežnosti, potem je še toliko pomembneje, da odločitve sprejemamo v za to ugodnem obdobju ter da razumemo nihanja, ki se dogajajo, ne da bi nas to na poslovni poti onepogumilo.

Poleg tega pa boste lahko, z razumevanjem talentov vaših zaposlenih ali poslovnih partnerjev, njihovih znanj, sposobnosti in značajskih lastnosti, ustvarili zmagovalen tim, vašemu podjetju pa tudi v morebitnem nestabilnem poslovnem okolju, zagotovili konstantno in stabilno rast.

VEČ O VODIČU...

Numerološki vodič nas samo opozori na prihajajoče težave in izzive.

Kakšne odločitve bomo sprejemali je naša izbira!

“Life is like a game of cards. The hand that is dealt you is determinism; the way you play it is free will.” Jawaharlal Nehru