Akcija!

Osebni numerološki vodič

68,00  61,00 

Knjiga Osebni numerološki vodič je velikosti 21 x 21 cm, vezana v trde platnice in ima 28 strani.

Dobavljivo v 8 – 10 delovnih dneh.

Oseba *

Ime in datum rojstva je obvezen podatek!

Želite zamenjati sliko na naslovnici?

Če izberete DA se na osnovno ceno prišteje 10 €

Nalozi datoteko

Slika mora biti velikosti 5400 x 2880 px

(max file size 2 MB)

Kategorija:

Opis

Osebni numerološki vodič

Osebni numerološki vodič vam bo s pomočjo vaših rojstnih podatkov, ki določajo vaše prirojene in usojene lastnosti ter značilnosti, pomagal razumeti vašo vlogo v tem življenju. Izračun posameznih obdobij vam bo pokazal kdaj je sreča na vaši strani in kdaj lahko pričakujete večje izzive in težave. Vaš odziv na navedeno je v tesni povezavi z imenom in priimkom, saj ta vplivata na vaše vedenjske vzorce, na to kako vas doživljajo drugi, koliko so vam pripravljeni pomagati in kako uspešni ste lahko pri doseganju zastavljenih ciljev.

Ker si določena obdobja v življenju sledijo, je dobro, če ste nanje pripravljeni, da lahko lažje rešujete težave ter se soočate z novimi izzivi. Vedeli boste, kdaj je pametno, da ste aktivni in kdaj je bolje, da počakate. Osebni numerološki vodič vam bo  pomagal ob pravem času izbrati in sprejeti prave odločitve. Ker ne boste nepripravljeni, se boste z neprijetnimi okoliščinami lahko lažje soočili.

Dodatne informacije

Dodatno

Knjiga Osebni numerološki vodič je velikosti 21 x 21 cm, vezana v trde platnice in ima minimalno 28 strani.

Osebni numerološki vodič ima več poglavij: Uvod, analize osebe (ime in primek, rojstni datum in morebitna ura rojstva, življenjska pot, osebno leto v katerem se oseba nahaja, skladnost med rojstnim dnevom in življenjsko potjo, starostna doba v kateri se oseba nahaja, harmonija med imenom in priimkom, rojstnim dnevom in življenjsko potjo itd.) in zaključek (priložnosti, ovire, možnosti in izzivi).