Družinski numerološki vodič

98,00 

Knjiga Družinski numerološki vodič je velikosti 21 x 21 cm, vezana v trde platnice in ima 44 strani.

Osnovna cena vključuje analizo 3 družinskih članov in medsebojno ujemanje.

Dobavljivo v 8 – 10 delovnih dneh.

Želite dodati osebe?

Podatki o osebah *

Ime in datum rojstva ter družinsko razmerje (mama, oče, sin, hči…) je obvezen podatek za vse osebe!

Želite zamenjati sliko na naslovnici?

Če izberete DA se na osnovno ceno prišteje 10 €

Nalozi datoteko

Slika mora biti velikosti 5400 x 2880 px

(max file size 2 MB)

Kategorija:

Opis

Družinski numerološki vodič

Vodič vam bo pomagal zlasti pri komunikaciji in pričakovanjih znotraj družinske skupnosti. Zelo jasno bo namreč pokazal katere okoliščine, talente in znanja je pri posameznem družinskem članu potrebno in mogoče spodbujati ter kje in kdaj je potrebno pokazati pravo mero strpnosti. Najslabše kar lahko naredimo je, da že npr. male upornike (ki imajo to v sebi in je to njihovo posebnost potrebno celo podpirati in spodbujati) skušamo s silo ukloniti in prilagoditi lastni volji. S tem namreč lahko zadušimo njihovo osebnost, jim ubijemo voljo, pogum in samozavest ter vztrajnost, ki jo na svoji življenjski poti tako zelo potrebujejo.

Družinsko harmonijo je mogoče doseči ravno z razumevanjem individualnosti vsakega posameznika, življenjskih obdobij v katerih se posamezniki nahajajo ter razumevanjem temperamenta in značajskih lastnosti vseh družinskih članov.

Dodatne informacije

Dodatno

Knjiga Družinski numerološki vodič je velikosti 21 x 21 cm, vezana v trde platnice in ima minimalno 44 strani.

V osnovni ceni knjige je vključena analiza treh družinskih članov, za ostale družinske člane pa v kolikor se za to posebej odločite.

Družinski numerološki vodič ima več poglavij:
Uvod, analize posameznih družinskih članov (ime in primek, rojstni datum in morebitna ura rojstva, življenjska pot, osebno leto v katerem se oseba nahaja, skladnost med rojstnim dnevom in življenjsko potjo, starostna doba v kateri se oseba nahaja, harmonija med imenom in priimkom, rojstnim dnevom in življenjsko potjo), ujemanje med družinskimi člani (analiza kvalitete odnosa in njegove prihodnosti preko imen in priimkov, bioritemskih in generacijskih števil ter števil življenjskih poti obeh partnerjev) in zaključka (priložnosti, ovire, možnosti in izzivi).