090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP VODNAR 20.1. – 18.2.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:36

Pred vami je svež val obilja. Kot da tega pravzaprav niti niste pričakovali. Nekaj kar bi vi naredili tudi brez plačila, se vam utegne finančno obrestovati v naslednjih šestih mesecih. Če morate predelati vaše finance, potem boste sedaj to tudi predelali. Ne bodite trmasti. Zategnite pas in si poiščite delo za boljši zaslužek. Če morate, potem investirajte v svoje sposobnosti.

27. januarja 2018, sobota 08:59

Polni boste energije in vznemirjenja. Nikar si ne naložite preveč in se ne dogovorite za preveč stvari. Prav tako se nikar prostovoljno ne javljajte k poslušanju pritoževanj drugih oseb. Razlika je v tem ali razmišljte trezno ali pa delujete impulzivno. Čas je primeren tudi za vse skupinske projekte, čeprav se lahko v tem času znajdete na različnih straneh pri svojih zaveznikih. Če vi in vaši sodelavci niste na isti poti, potem se jih nikar ne držite samo zato, ker si delite skupno preteklost. Pojdite naprej in si najdite drugo bolj primerno skupino ljudi. Nekaj teh zvez lahko vodi tudi do poslovnih in delovnih priložnosti. Čas je primeren tudi za pregled nad svojimi financami in računi.

04. novembra 2017, sobota 00:49

Nekaj več napetosti se lahko pojavi v soboto. To je lahko odlična priložnost, za boljšo ureditev stvari. Postavite stvari na svoje mesto in vsem povejte kakšne so njihove naloge. Veliko časa utegnete nameniti tudi prepričevanju ljudi v skupne cilje. V nedeljo se utegne vaše zasebno življenje vmešati v vaše cilje, zato naj vam nikar ne bo hudo, če boste morali nekatere načrte malo spremeniti, zato da bi naredili nekaj, kar štejete za bolj nujno. Utegnete celo prejeti nepričakovano življenjsko povabilo. Sprejmite – še posebej, če lahko zaradi tega dobite pomembne karierne zveze. Lepo da želite stvari urejati za vnaprej, vendar pri tem nikar ne pozabite na prijatelje, da jih ne boste popolnoma izgubili pri svoji poti navzgor.

03. novembra 2017, petek 00:20

Vaša potreba po času zase je dosegla kritično mejo. Če boste še malo čakali, se lahko sesujete in celo stres prenesete na druge ljudi. Vdihnite in to štejte za skrb pred večjo škodo. Zveze vam zelo veliko pomenijo. Ne želite jim škoditi s tem, da bi bili zoprni do ljudi, ki vam niso nič naredili. Malo si odpočijte in spet boste ok. 

02. novembra 2017, četrtek 00:25

Vam je všeč ali pa ne, ljudje vas ocenjuje po družbi v kateri se nahajate. Ob tem, ko nihče ne predlaga, da se razidite s svojimi prijatelji, poskrbite le za to, da bodo ljudje v vašem krogu, resnično ljudje s karakterjem in integriteto. Zunanji izgled ni tako pomemben, to kar šteje je notranjost. 

01. novembra 2017, sreda 00:27

Danes boste uspeli sami sebe resnično osvoboditi. Preden stvari naredite uradne, snemite rokavice in se resno pogovorite o tem, kaj drugi upajo. Če je to poslovna zadeva, potem povejte kar mislite. Kdo, kaj in kdaj počne in kaj ima od tega? Nihče ne pravi, da bo enostavno, vendar je bolje, da daste karte na mizo sedaj, kot pa da riskirate kasneje.