090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP VODNAR 20.1. – 18.2.

04. novembra 2017, sobota 00:49

Nekaj več napetosti se lahko pojavi v soboto. To je lahko odlična priložnost, za boljšo ureditev stvari. Postavite stvari na svoje mesto in vsem povejte kakšne so njihove naloge. Veliko časa utegnete nameniti tudi prepričevanju ljudi v skupne cilje. V nedeljo se utegne vaše zasebno življenje vmešati v vaše cilje, zato naj vam nikar ne bo hudo, če boste morali nekatere načrte malo spremeniti, zato da bi naredili nekaj, kar štejete za bolj nujno. Utegnete celo prejeti nepričakovano življenjsko povabilo. Sprejmite – še posebej, če lahko zaradi tega dobite pomembne karierne zveze. Lepo da želite stvari urejati za vnaprej, vendar pri tem nikar ne pozabite na prijatelje, da jih ne boste popolnoma izgubili pri svoji poti navzgor.

03. novembra 2017, petek 00:20

Vaša potreba po času zase je dosegla kritično mejo. Če boste še malo čakali, se lahko sesujete in celo stres prenesete na druge ljudi. Vdihnite in to štejte za skrb pred večjo škodo. Zveze vam zelo veliko pomenijo. Ne želite jim škoditi s tem, da bi bili zoprni do ljudi, ki vam niso nič naredili. Malo si odpočijte in spet boste ok. 

02. novembra 2017, četrtek 00:25

Vam je všeč ali pa ne, ljudje vas ocenjuje po družbi v kateri se nahajate. Ob tem, ko nihče ne predlaga, da se razidite s svojimi prijatelji, poskrbite le za to, da bodo ljudje v vašem krogu, resnično ljudje s karakterjem in integriteto. Zunanji izgled ni tako pomemben, to kar šteje je notranjost. 

01. novembra 2017, sreda 00:27

Danes boste uspeli sami sebe resnično osvoboditi. Preden stvari naredite uradne, snemite rokavice in se resno pogovorite o tem, kaj drugi upajo. Če je to poslovna zadeva, potem povejte kar mislite. Kdo, kaj in kdaj počne in kaj ima od tega? Nihče ne pravi, da bo enostavno, vendar je bolje, da daste karte na mizo sedaj, kot pa da riskirate kasneje. 

28. oktobra 2017, sobota 00:34

V soboto vas utegnejo povabiti, da postanete del elitne skupine ali pa boste formalno podpisali dogovor o sodelovanju. Prepoznane bodo tudi vaše vodstvene sposobnosti, še posebej v nekem timskem projektu. Poskrbite za to, da boste stvari prejeli v pisni obliki. Utegnete se celo nekoliko distancirati od neke sicer prijazne osebe. Življenje je prekratko, da bi ga zapravljali za ljudi, ki vam ubijajo duha. če še iščete prave ljudi, potem bodite pozorni na povabila v zadnjem trenutku. Nek spontan pogovor lahko vodi v dolgoročno sodelovanje ali novo prijateljstvo. Bolj se ukvarjajte z industrijskimi dogodki. Odprite se in se pogovarjajte z naključnimi ljudmi – opaziti utegnete neverjetno sinhronost. Razvijate se vi in ljudje okoli vas. 

21. oktobra 2017, sobota 00:08

Nikoli ne veste kaj boste našli na spletu? Sobotna iskanja vam lahko prinesejo izjemno zanimive stvari. Bodite pozorni tudi na svoje spletne predstavitve. Želite si, da bi pokazali izjemne grafike in tekste. Naj vaša sofisticiranost zasije in privabili boste ljudi, ki bodo podprli vaše cilje. V nedeljo dobro poglejte kje se nahajate in kje bi radi bili v naslednjih šestih mesecih. Kaj za vas pomeni uspeh? Lepa pisarna z izjemno hitrim internetom, tako da lahko delate tudi od doma? Kakršnakoli že je vaša vizija, je nedelja dan, ko je prav, da naredite korak v to smer.