090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP TEHTNICA 23.9. – 22.10.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:27

Že mogoče, da so še zimske temperature, vendar vi boste že pripravljeni na pomlad. To je začetek šestmesečnega cikla, zato poglejte naprej in pozabite na preteklost. Če ste kakšne bolečine ignorirali, potem je sedaj čas, da jih opazite. Ne zdravite sami sebe, tako boste veliko hitreje zdravi. Tudi pri delu utegnejo nastati številne spremembe.

27. januarja 2018, sobota 08:52

Ta vikend je čas za zabavo. Čas je primeren tudi za romance. Kdo ve, morda bodo preskočile iskre med prijatelji? V soboto se namreč utegne pojaviti kemija med vami in nekim predhodno le platonskim prijateljem. Razmislite o tem, da bi združili moči glede nekega skupnega cilja. Nikoli ne veste – morda se boste združili z nasprotnikom. Strateško gledano je takšna poteza dobra – saj lahko veliko stvari utrdi. Poskrbite le za detajle in malenkosti. Do 21. marca si nikakor ne boste želeli iskati bližnjic. Vzemite si čas, da preverite prednosti in slabosti.

04. novembra 2017, sobota 00:40

Nikoli niste resnično znali prikrivati svojega mnenja, pa naj bo to diplomatsko ali pa ne. Vendar morate biti sedaj pri tem posebej pazljivi – kaj poveste in kaj napišete. Vaše besede lahko ranijo ali pa zdravijo – izbirajte pametno. Če delate na nekem pisnem projektu, potem vedite, da se ta sicer lahko upočasni, vendar bodite potrpežljivi. V nedeljo rezervirajte mizo za dve osebi in si bodite na jasnem glede svojih pričakovanj. Pustite vse možnosti odprte. Če je le mogoče se z vam drago osebo ali s partnerjem dobite prej kot z ostalo družbo in tako skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa.

03. novembra 2017, petek 00:15

Pazite na svoje osebne informacije. Ne spuščajte nadzora. Dokler ne bo vzpostavljeno zaupanje, bodo pod vprašanjem tudi vse vaše osebne zgodbe. Uživajte v spoznavanju priajteljev. Če je povezava ustrezna boste imeli za pogovore še veliko časa. 

02. novembra 2017, četrtek 00:29

Razmišljanje vas utegne danes nekoliko upočasniti. Ustavite se in razmislite o naslednjem koraku. Potreben je razmislek o času in denarju, stvareh, ki ste jih nekoliko podcenjevali. Bodite pozorni na to, v kaj se spuščate. Če se v situaciji ne počutite dobro, lahko še vedno izpogajate boljše pogoje. 

01. novembra 2017, sreda 00:23

Čas je, da zacelite nekaj bolečih ran. Prvi korak: spustite jezo in zamere. Gotovo je nekaj stavri, ki jih je potrebno oprostiti, čeprav to ne pomeni, da boste pozabili. Poleg tega poglejte na demone, ki še vedno igrajo pomembno vlogo v vašem življenju. Ste morda imeli od tega kakšne koristi? Danes boste imeli pogum, da se lotite tudi neznanega.