090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP TEHTNICA 23.9. – 22.10.

04. novembra 2017, sobota 00:40

Nikoli niste resnično znali prikrivati svojega mnenja, pa naj bo to diplomatsko ali pa ne. Vendar morate biti sedaj pri tem posebej pazljivi – kaj poveste in kaj napišete. Vaše besede lahko ranijo ali pa zdravijo – izbirajte pametno. Če delate na nekem pisnem projektu, potem vedite, da se ta sicer lahko upočasni, vendar bodite potrpežljivi. V nedeljo rezervirajte mizo za dve osebi in si bodite na jasnem glede svojih pričakovanj. Pustite vse možnosti odprte. Če je le mogoče se z vam drago osebo ali s partnerjem dobite prej kot z ostalo družbo in tako skupaj preživita nekaj kvalitetnega časa.

03. novembra 2017, petek 00:15

Pazite na svoje osebne informacije. Ne spuščajte nadzora. Dokler ne bo vzpostavljeno zaupanje, bodo pod vprašanjem tudi vse vaše osebne zgodbe. Uživajte v spoznavanju priajteljev. Če je povezava ustrezna boste imeli za pogovore še veliko časa. 

02. novembra 2017, četrtek 00:29

Razmišljanje vas utegne danes nekoliko upočasniti. Ustavite se in razmislite o naslednjem koraku. Potreben je razmislek o času in denarju, stvareh, ki ste jih nekoliko podcenjevali. Bodite pozorni na to, v kaj se spuščate. Če se v situaciji ne počutite dobro, lahko še vedno izpogajate boljše pogoje. 

01. novembra 2017, sreda 00:23

Čas je, da zacelite nekaj bolečih ran. Prvi korak: spustite jezo in zamere. Gotovo je nekaj stavri, ki jih je potrebno oprostiti, čeprav to ne pomeni, da boste pozabili. Poleg tega poglejte na demone, ki še vedno igrajo pomembno vlogo v vašem življenju. Ste morda imeli od tega kakšne koristi? Danes boste imeli pogum, da se lotite tudi neznanega. 

28. oktobra 2017, sobota 00:28

V soboto bodo vaše besede dobile dodatno težo. Pozabite na to, da bi bili prijazni, dodajte nekaj moči in jo pokažite. Utegnete imeti moč, da se ukvarjate in rešite problem s katerim ste se soočili. Če vas ljudje prosijo za nasvet, vedite, da bodo vaši premišljeni komentarji veliko pomenili in impresionirali. Svoje besede izbirajte premišljeno. V nedeljo utegnejo iskrice stimulirati pogovore in razkriti potencialno sodelovanje. Nikar svojih briljantnih idej ne zadržujte zase – delite jih s svetom. Povejte v skupinah in spregovorite prijazno. 

21. oktobra 2017, sobota 00:02

Prijateljstva zahtevajo več kot samo občasnost. To sicer veste, vendar ves hitro premamijo tudi drugačni ljudje. Upočasnite tempo. V soboto dovolite ljudem, da si zaslužijo biti v vašem krogu. Ta počasen in miren pristop vam bo pomagal zgraditi stabilno okolje. V nedeljo dovolite besedam, da bodo dobre kot zlato. Nikar ne pričakujte, da bo denar priletel z neba. Morate si ga zaslužiti. Več zaupanja boste imeli v pogajanjih. Če ne dobite tega kar si želite, to poiščite drugje. Pokažite ljudem česa vsega ste sposobni. Nikar ne podcenjujte moči socialnih omrežij.