090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP STRELEC 22.11. – 21.12.

04. novembra 2017, sobota 00:43

Sedaj je čas za razmislek o tem ali stvari v vašem živejnju dobro vplivajo na vas – na vaše zdravje, uspeh in srečo? V naslednjih nekaj mesecih boste veliko razmišljali o tem  komu boste posvetili svoj čas in energijo. Brez potrebnega časa zase, boste težko dosegali svoje cilje in vaša vitalnost bo zaradi tega trpela. V tem obdobju se boste več družili. Nedelja je primeren dan za čiščenje. Poskrbite za to, da bo energija stekla skozi vaš dom in delovno mesto. Pospravite nepotrebne stvari. Nikar stvari preveč ne nakičite – preveč barv je lahko zelo motečih. Tudi nekaj ljubezenskega feng shuija ne bo škodilo.

03. novembra 2017, petek 00:18

Pogovori o denarju utegnejo biti danes precej težavni. Čas je, da se nekoliko zorganizirate in sestavite seznam skupnih stroškov. Nato se boste lahko pogovora lotili s konstruktivnimi predlogi. Samski, nikar ne sodite ljudi po stanju na računu, čeprav bodite tudi na to vsaj malo pozorni, da vas ne bodo izkoriščali. 

02. novembra 2017, četrtek 00:37

Fantazija ali realnost? Nikar ne sprejemajte končnih odločitev pred ponedeljkom, zato da boste imeli dovolj časa, da stvari raziščete iz vseh kotov. Pozabite na to, da bi skušali ljudem ugajati. Četudi je morda zoprno, vprašajte pomembno in zastrašujoče vprašanje, ki vas muči. Tako boste izgubili strah in se lahko premaknili naprej s popolnim zaupanjem. 

01. novembra 2017, sreda 00:25

Naprej in navzgor. Čas je, da zasijete in dosežete svoj karierni uspeh. Nikar se ne skrivajte za grmovjem. Dajte vedeti svojim nadrejenim česa ste sposobni in da ste pripravljeni prevzeti vodstveno vlogo. Če delate zase, potem je čas, da naslovite svoje kliente in se lotite novega projekta. Ne čakajte na druge, da vas odkrijejo. 

28. oktobra 2017, sobota 00:31

Mar se kažete v pravem duhu? V soboto si boste želeli nekoliko spolirati svoj izgled. Zadržite zase sarkastične komentarje in neprimerne šale. Ko boste izbirali obleko, se oblecite priložnosti primerno. Če se ponudi vodstvena priložnost, potem je čas za to, da se pokažete. Zakaj le to ne bi bili vi? Pokazali boste strast in kreativnost, točno to kar potrebujete.  Če o nečem lahko sanjate, potem lahko to tudi naredite. Osredotočite se na svoje cilje. Naj vas ne bo strah postaviti temeljev. Napišite si jih, povejte jih prijateljem, prilepite jih na tablo. Še preden se boste zavedali, boste stvari že tudi izpeljali. 

21. oktobra 2017, sobota 00:05

Čas je, da zasijete! V soboto boste resnično znali stopiti v središče pozornosti. Pustite delu, da spregovori. Delite povezavo na družabnih omrežjih, pokažite na zadnje dosežke ljudi. Ljudje se utegnejo celo obrniti na vas za nasvet. Bodite diplomatski, vendar iskreni. Če prosijo za vaš nasvet, potem ga iskreno povejte – tako kot znate le vi. V nedeljo  si boste želeli malo več strasti. Če ste se lotili urejanja doma, potem se vam ni treba oglasiti na telefon. Pripravljeni ste tudi na zaključke in lastno zdravljenje. Četudi niste 100% pripravljeni, se malo prepustite usodi. V naslednjih šestih mesecih bo vse teklo veliko lažje.