090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP ŠKORPIJON 23.10. – 21.11.

04. novembra 2017, sobota 00:42

Čas je, da zategnete pas in stvari poenostavite. Poskrbite za trdne temelje in za to, da denarja ne boste porabili prej, kot ga boste zaslužili. V nedeljo vas bodo pritegnili zelo dramatični ljudje, še posebej ko kar vpijajo vaše nasvete. Bodite previdni. S tem, ko se vpletate v njihova zakomplicirana življenja, vas to zelo izčrpava. Čeprav so morda zabavni, pa so zelo verjetno težko stabilni in nimajo toliko lojalnosti, kot si jo želite vi. Danes lahko uživate v tem kar imajo in kar lahko ponudijo, saj vam to lahko odpre oči pri razmišljanju o tem, kar si zagotovo ne želite.

02. novembra 2017, četrtek 00:35

Toliko šarma in tako malo časa. Vaša škorpijonska magičnost je neškodljiva in ko jo vklopite,  ljudi kar potegne k vam. Vendar nekateri vaši oboževalci so vas že prerasli, kar vas sili v to, da načrtujete tudi stvari, ki vas ne zanimajo. Če se ne počutite udobno, ko rečete ne, potem si vzemite čas za razmislek. S toliko različnih mnenj potrebujete nekaj časa, da se umirite.

01. novembra 2017, sreda 00:24

Preverite svoje kontakte. Če morate nekoga nekaj prositi, potem boste spoznali, da je pomembno koga in ne kaj poznate, da nekam lahko pridete. Vključite že ta svoj šarm. Z lahkoto boste pridobili pozornost pomembne osebe. Bodite iskreni in videli boste kaj se bo zgodilo. 

28. oktobra 2017, sobota 00:29

V soboto vas utegne nekoliko pretresti, še posebej če ne boste prejeli odgovora, ki ga pričakujete. Morda je priložnost na katero upate nekoliko v zamudi ali pa bo napredovanje prejel nekdo drug. Namesto da se čutite premagane, uporabite to kot učno lekcijo. Pridobite konstruktive predloge za izboljšave za naslednjič. V nedeljo pa, če vas skrbi denar, zavihajte rokave, preglejte izpiske in račune ter svoj proračun. Kje vam odteka denar? Nekaj stvari bo najbrž potrebno odrezati – nato pa  pazite na uspešno akumuliranje.

21. oktobra 2017, sobota 00:04

V soboto nikar ne sklepajte kompromisov glede kvalitete. Investirajte svoj čas in denar le v preizkušene stvari. Če imate namen vreči stran svoj težko prislužen denar, potem ga porabite za klasične stvari,  tiste, ki jih boste še dolgo uporabljali. Čas je tudi za razmislek o varčevalnem računu. V nedeljo  lahko pričakujete priložnosti, ki bodo posejale nova semena in obljube, ki bodo rasle, če jim boste namenjali dovolj pozornosti v naslednjih šestih mesecih. Razmislite o tem kaj ste si želeli narediti – vedite, da bo to najboljša investicija v vašem živlejnjnuu. 

14. oktobra 2017, sobota 00:37

Mar sami sebe mučite s tem, ko skušate imeti vse pod kontrolo? Sobotni kozmos bo pokrbel za to, da se boste predali. Priznajte: stres povezan z obvladovanjem stvari, vas izčrpuje. Sprejmite stvari, ki jih ne morete spremeniti in se osvobodite. Nedeljska polna Luna bo vplivala predvsem na vaše počutje.  Če ste se malo zapostavljali, bo sedaj čas za razmislek o tem. Nobene potrebe ni po tem, da sami sebe spravljate v težave. Oživite vaje in počutili se boste kot nekoč. Morda celo potrebujete pomoč. Delegirajte težavne naloge in tiste, ki vam jemljejo veliko časa. Postavite svojo srečo na prvo mesto.