090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP ŠKORPIJON 23.10. – 21.11.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:29

Kjer je dim je tudi ogenj. Pred vami je vzdušje z veliko romantike. V vašem življenju se utegne pojaviti neka nova oseba. Prav tako vas čaka dramatična novica (morda celo o nosečnosti). Čeprav bo to morda nekoliko šokantno, pa bo vaš odziv na to veliko pomembnejši. Ostanite mirni. Ta sprememba je nujna.

27. januarja 2018, sobota 08:54

Razpoloženi boste za gnezdenje in počivanje. Vzemite si čas, še posebej glede na to, da bo delo precej napeto. Do konca marca bo najbolj na udaru vaše finančno področje – vendar na pozitiven način, saj vam prinaša pozitivne spremembe in sveže priložnosti. Precej praktično boste razpoloženi. Vaše največje vizije potrebujejo konkreten načrt dejanj, da bi lahko postale realnost in sedaj je čas, da se tega lotite. Vaša tekmovalnost utegne dobiti poseben zagon. Prav nič vam ne bo težko lotiti se svojih načrtov tudi na najbolj nemogoč način.

04. novembra 2017, sobota 00:42

Čas je, da zategnete pas in stvari poenostavite. Poskrbite za trdne temelje in za to, da denarja ne boste porabili prej, kot ga boste zaslužili. V nedeljo vas bodo pritegnili zelo dramatični ljudje, še posebej ko kar vpijajo vaše nasvete. Bodite previdni. S tem, ko se vpletate v njihova zakomplicirana življenja, vas to zelo izčrpava. Čeprav so morda zabavni, pa so zelo verjetno težko stabilni in nimajo toliko lojalnosti, kot si jo želite vi. Danes lahko uživate v tem kar imajo in kar lahko ponudijo, saj vam to lahko odpre oči pri razmišljanju o tem, kar si zagotovo ne želite.

02. novembra 2017, četrtek 00:35

Toliko šarma in tako malo časa. Vaša škorpijonska magičnost je neškodljiva in ko jo vklopite,  ljudi kar potegne k vam. Vendar nekateri vaši oboževalci so vas že prerasli, kar vas sili v to, da načrtujete tudi stvari, ki vas ne zanimajo. Če se ne počutite udobno, ko rečete ne, potem si vzemite čas za razmislek. S toliko različnih mnenj potrebujete nekaj časa, da se umirite.

01. novembra 2017, sreda 00:24

Preverite svoje kontakte. Če morate nekoga nekaj prositi, potem boste spoznali, da je pomembno koga in ne kaj poznate, da nekam lahko pridete. Vključite že ta svoj šarm. Z lahkoto boste pridobili pozornost pomembne osebe. Bodite iskreni in videli boste kaj se bo zgodilo. 

28. oktobra 2017, sobota 00:29

V soboto vas utegne nekoliko pretresti, še posebej če ne boste prejeli odgovora, ki ga pričakujete. Morda je priložnost na katero upate nekoliko v zamudi ali pa bo napredovanje prejel nekdo drug. Namesto da se čutite premagane, uporabite to kot učno lekcijo. Pridobite konstruktive predloge za izboljšave za naslednjič. V nedeljo pa, če vas skrbi denar, zavihajte rokave, preglejte izpiske in račune ter svoj proračun. Kje vam odteka denar? Nekaj stvari bo najbrž potrebno odrezati – nato pa  pazite na uspešno akumuliranje.