090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP RIBI 19.2. – 20.3.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:37

Življenje kot ga poznate, se bo odvijalo izjemno intenzivno. Vse to vam bo dajalo energijo, da sledite svojim sanjam. Vzemite si čas, da si sestavite seznam svojih želja. Ne zadržujte se – ciljajte najvišje. Seme, ki ga boste posejali sedaj, bo obrodilo do konca marca. Edina konstanta v vašem življenju bo v tem času sprememba.

27. januarja 2018, sobota 09:01

Odpočijte se. Luna bo v vas ta vikend zbudila vašo zaspanost.Odpovejte vse težavne zadeve, saj ste precej izčrpani. Poleg tega v naslednjih tednih ne boste imeli veliko priložnosti za počitek, saj bo vaša kariera dobila dodaten zagon. Do konca marca boste dobili še poseben pogum za to, da pomembne cilje spremenite v realnost. V tem času bodo vaši zavezniki moški, zato bodite na to še posebej pozorni. Izkoristite priložnosti za relaksacijo in k temu dodajte svoj šarm in magnetizem. Nikar naj vam ne bo nerodno pri promociji svojih želja. Tokrat se bodo ljudje obesili na vsako vašo besedo.

04. novembra 2017, sobota 00:51

Tokrat se boste za dosego svojih ciljev morali nekoliko bolj potruditi. Upočasnitev vam bo pomagala ojačati vaše napore in bo poskrbela za to, da bo vse narejeno z veliko mero razuma in integritete. Nek star prijatelj ali vaš šef utegne v vaše življenje vnesti novo energijo. Naj vas ne jezi, če bo to pomenilo dva koraka naprej in enega nazaj. Še vedno napredujete. V nedeljo poskrbite za to, da bo vaš denar delal za vas. Tudi to kar prihranite, je to kar zaslužite. Če za svoj napredek potrebujete kakšno orodje ali drugo opremo, potem naj vam te investicije nikar ne bo žal.

03. novembra 2017, petek 00:21

Vaša radodarna narava bo danes postavljena na test. Očitno boste morali postaviti meje, četudi si boste želeli samo dajati. Ali ljudje pričakujejo, da boste vi vse častili? Čeprav ste na to pripravljeni, pa boste to čutili kot pričakovanje in ne kot nekaj kar bi drugi cenili. Povejte na glas, če se aktivnosti ljudi okoli vas ne skladajo z vašimi financami. 

02. novembra 2017, četrtek 00:26

Osredotočite se! Danes boste naredili pomemben korak proti svojim profesionalnim ciljem. Raziskujte in ugotavljate s tem svoje ambicije. Pogovori z vplivnim  prijateljem v vašem življenju bodo inspirirajoči in intenzivni. Govorili boste o načrtih za prihodnost. To vas sicer zna prestrašiti, vendar nikar prehitro ne zbežite. 

01. novembra 2017, sreda 00:28

Danes boste s težavo uspeli najti ravnotežje z drugimi ljudmi. Morali boste zakopati sekiro in pustiti preteklost v preteklosti. Najprej pa seveda morate sprejeti dejstvo, da nekaj pač ni vredu. Osredotočite se na skupne cilje. Vsa vaša razmerja bodo pod drobnogledom, zato ne skušajte stvari pomesti pod preprogo.