090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP RAK 21.6. – 22.7.

12. novembra 2017, nedelja 00:31

Sedaj je čas, da se resnično spravite v kondicijo. Veliko časa posvetite pripravi in izbiri hrane. Da bi pri vadbi imeli večje rezultate, je smiselno pri tem sodelovati s kakšnim nutricionistom ali pa se udeležite kakšnega kuharskega tečaja, za pripravo zdrave hrane. V tem času se utegnete celo vrniti na staro delovno mesto  ali pa pri svojem novem delu še bolj delati – dober razlog, da poskrbite za svoj stres. V nedeljo se vam utegne ponuditi izjemna priložnost za zaslužek – vendar ali je zakonita? Naredite skrbno raziskavo, preden vas prevzame. Pazite le, da ob tem ne boste prodali svoje duše. To je namreč recept za samoto na vrhu. Ko vi cenite svojo kreativnost, jo bodo tudi drugi.

03. novembra 2017, petek 00:12

Vi ali objekt vaše naklonjenosti utegne prekiniti prijetne načrte in odhiteti v pisarno k pomembni nalogi. Nikar prijateljem ne dovolite, da bi obveznosti prenesli na vas. To, da pobirate njihove probleme, vas bo od njih oddaljilo, celo intonacijo svojega glasu boste zaradi tega spremenili. 

02. novembra 2017, četrtek 00:26

Vaše interakcije z drugimi bodo danes delovale zelo bleščeče in precej obetajoče. Spoznati utegnete celo osebo, ki bo imela potreben romantičen potencial. Razmislite ali res govorimo o sreči do konca dni. Samo čas bo povedal ali gre za vez, ki ji je dano, da traja. Pustite, da se stvari organsko razvijajo. Obkrožite se z veselimi ljudmi. 

01. novembra 2017, sreda 00:21

Če so ljudje, ki potrebujejo druge, najsrečnejši ljudje na svetu, potem ste vi blagoslovljeni. Ne boste se namreč počutili osamljene niti za minuto. Naslovite prijatelja, da spoznate osebo, ki si jo poslovno želite spoznati. Vsi načini osebnega izražanja so podprti v tem obdobju. Nikar se ne osredotočajte samo na uvodne besede. 

28. oktobra 2017, sobota 00:24

Tako enostavno vzamemo zdravje za samoumevno, ko se počutimo dobro. Zavedali se boste pomena preventive. Samo zato ker nekaj lahko naredite, to še ne pomeni, da je to tudi dobro in prav. Četudi redno telovadite in pravilno jeste, vedite da je veliko bolezni povezanih s stresom in ne samo z načinom življenja. Naredite korake k poenostavitvam in v svoje življenje prikličite več miru in se seveda tudi redno gibajte. V nedeljo boste ugotovili, da samodisciplina pod temi kozmičnimi vplivi zelo enostavno nastopi, zato ugotovite kaj si želite doseči. Morda poskusite drugačno vadbo ali pa kupite nov sokovnik ali pa celo spremenite pisarno. Česarkoli se boste lotili, razmišljajte o prihodnosti. 

21. oktobra 2017, sobota 00:57

V soboto se boste ukvarjali s tem, kako prostor narediti lep in hkrati funkcionalen. Čeprav imate zelo radi svoje sentimentalne predmete, pa lahko sedaj vse skupaj naredite nekoliko bolj minimalistično. Pripravite si nabor stvari, ki jih boste izpostavili v posamezni sezoni. V nedeljo bo več akcije na ljubezenskem področju, ko lahko pričakujete začetek šestmesečnega obdobja namenjenega prav ljubezni. Če ste pripravljeni na renesanso v ljubezni, prosite prijatelja, da vas z nekom seznani. Pari lahko prav sedaj nekoliko začinite svoje razmerje tako, da malo spremenite rutino.