090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP RAK 21.6. – 22.7.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:21

Načrtujte potovanja za katera potrebujete potne liste, morda celo na Bali. Tokratna zvezdna postavitev vam utegne dati pogum za začetek nekega novega posla, za širjenje obstoječega ali pa za začeteke nekega povsem neodvisnega projekta. Nekateri Raki se boste morda morali celo preseliti samo zato, da bi izpeljali naslednje poglavje svojega življenja.

27. januarja 2018, sobota 08:49

Ta vikend bo primeren čas za predelavo svojih čustev. Skrbite za svoje vezi v dvoje ali pa se lotite nekega projekta. V soboto boste motivirani k razreševanju stvari. Omejite stvari, k vas izčrpavajo, kot so kofein in sladkor, in si raje privoščite nekaj svežega in organsko pridelanega. Čas bi bil tudi, da si določite urnik za telovadbo. Če bodo vaši cilji realni, jih boste kmalu dosegli. Če je nek projekt postal neobvladljiv, je čas, da ga razdelite na manjše dele, ki jih boste lahko obvladovali. Naj vas nikar vse skupaj preveč ne prevzame. Dobiti utegnete tudi nekaj novih idej. Zapišite si jih in začnite raziskovati. Nikoli ne veste kam vas to lahko pripelje.

12. novembra 2017, nedelja 00:31

Sedaj je čas, da se resnično spravite v kondicijo. Veliko časa posvetite pripravi in izbiri hrane. Da bi pri vadbi imeli večje rezultate, je smiselno pri tem sodelovati s kakšnim nutricionistom ali pa se udeležite kakšnega kuharskega tečaja, za pripravo zdrave hrane. V tem času se utegnete celo vrniti na staro delovno mesto  ali pa pri svojem novem delu še bolj delati – dober razlog, da poskrbite za svoj stres. V nedeljo se vam utegne ponuditi izjemna priložnost za zaslužek – vendar ali je zakonita? Naredite skrbno raziskavo, preden vas prevzame. Pazite le, da ob tem ne boste prodali svoje duše. To je namreč recept za samoto na vrhu. Ko vi cenite svojo kreativnost, jo bodo tudi drugi.

03. novembra 2017, petek 00:12

Vi ali objekt vaše naklonjenosti utegne prekiniti prijetne načrte in odhiteti v pisarno k pomembni nalogi. Nikar prijateljem ne dovolite, da bi obveznosti prenesli na vas. To, da pobirate njihove probleme, vas bo od njih oddaljilo, celo intonacijo svojega glasu boste zaradi tega spremenili. 

02. novembra 2017, četrtek 00:26

Vaše interakcije z drugimi bodo danes delovale zelo bleščeče in precej obetajoče. Spoznati utegnete celo osebo, ki bo imela potreben romantičen potencial. Razmislite ali res govorimo o sreči do konca dni. Samo čas bo povedal ali gre za vez, ki ji je dano, da traja. Pustite, da se stvari organsko razvijajo. Obkrožite se z veselimi ljudmi. 

01. novembra 2017, sreda 00:21

Če so ljudje, ki potrebujejo druge, najsrečnejši ljudje na svetu, potem ste vi blagoslovljeni. Ne boste se namreč počutili osamljene niti za minuto. Naslovite prijatelja, da spoznate osebo, ki si jo poslovno želite spoznati. Vsi načini osebnega izražanja so podprti v tem obdobju. Nikar se ne osredotočajte samo na uvodne besede.