090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP OVEN 21.3. – 19.4.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:16

Kam se zatečete po mir? Danes boste opomnjeni na pomembnost tega, da imate svoj prostor za takšen namen.  Imelo vas bo, da bi šli v tujino, na krepčilno potovanje. Če kdaj, potem ste sedaj pripravljeni razrešiti neko pomembno zadevo, na najboljši možni način. Če razmišljate o tem kako bi se umaknili iz neke situacije, potem boste sedaj vedeli katera strategija bi bila najboljša.

27. januarja 2018, sobota 08:40

Pred vami je družabni vikend, zato pojdite ven. To soboto še neraziskani deli sveta kar kličejo po vas, vendar vedite, da so lahko potovanja vznemirljiva in stresna. Če nameravate v svoj potni list dodati nekaj novih žigov, pri tem samo nikar ne pretiravajte in ne bodite preveč impulzivni. Poleg tega se utegnete prav sedaj osvoboditi neke omejujoče situacije v svojem življenju, morda službe ali zveze, ki vas preveč omejuje, da bi lahko še bila udobna. Mogoče pa je celo, da boste določene pogoje ponovno dorekli, da boste nekoliko bolj imeli pod kontrolo to, kako preživljate svoj čas. Sedaj je čas za nekaj miselnih pavz. Vzemite si čas za glasbo ali vodeno meditacijo. Bolj kot boste zaposlili svojo desno kreativno stran možgan, bolje boste delali.

04. novembra 2017, sobota 00:26

Upočasnite svoj življenjski stil  in se nikar preveč ne razmetavajte. V naslednjih štirih mesecih in pol utegnete zaradi beganja sem in tja težko vzpostaviti trdno vez, ki bi si jo sicer želeli imeti. Čas je za načrtovanje stvari, ki jih boste realizirali konec poletja oziroma v začetku jeseni. V nedeljo, prehuda upočasnitev tempa ne prinaša zmage. Skušajte narediti nekaj drugačnega. Dovolite svoji tekmovalni naravi, da pride v ospredje. Ljudem morate dati vedeti, da vas zanima zmaga, če si želite dobiti veliko nagrado. Izražajte samozavest in ko bo primerno vklopite še svojo zapeljivost. Ljudje se bodo kar stopili v vaših rokah.

03. novembra 2017, petek 00:10

Čeprav ste generalno gledano neustrašni pri zasedanju kapitanovega stola, pa se nikar ne vživite v vlogo odgovornega. Zelo hitro se vam lahko zgodi, da boste zavračali  vse naloge, ki vam prihajajo na pot. Namesto tega, delegirajte odgovornosti in sebi ustvarite nekaj  prostega časa.

02. novembra 2017, četrtek 00:24

Poskrbite za to, da se boste obnašali iskreno  in ne strateško. Ljudje si zaslužijo vedeti celotno zgodbo, preden sprejmejo odločitve, ki bodo vplivale na njih. Poleg tega utegnejo stvari postati zakomplicirane, če bodo ugotovili, da jim prikrivate informacije. Prav mogoče je, da je strašljivo pokazati vse karte, ker je to lahko razlog za zavrnitev ali kritiko. Vendar je to edini način za vzpostavitev zaupanja med vami in tistimi, ki vam največ pomenijo. Brez skrivnosti!

01. novembra 2017, sreda 00:18

Čas je, da opustite dolgočasje in naredite nekaj proaktivnega, namesto ustaljenega ravnanja. Nekaj lahko v tem času naredite tudi za zdravje, morda s tem, da se lotite vadbe v kateri uživate. Namen vsega tega je, da naredite spremembo, ki jo boste lahko vključili v svoje življenje in jo vzdrževali v letih, ki prihajajo.