090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP OVEN 21.3. – 19.4.

04. novembra 2017, sobota 00:26

Upočasnite svoj življenjski stil  in se nikar preveč ne razmetavajte. V naslednjih štirih mesecih in pol utegnete zaradi beganja sem in tja težko vzpostaviti trdno vez, ki bi si jo sicer želeli imeti. Čas je za načrtovanje stvari, ki jih boste realizirali konec poletja oziroma v začetku jeseni. V nedeljo, prehuda upočasnitev tempa ne prinaša zmage. Skušajte narediti nekaj drugačnega. Dovolite svoji tekmovalni naravi, da pride v ospredje. Ljudem morate dati vedeti, da vas zanima zmaga, če si želite dobiti veliko nagrado. Izražajte samozavest in ko bo primerno vklopite še svojo zapeljivost. Ljudje se bodo kar stopili v vaših rokah.

03. novembra 2017, petek 00:10

Čeprav ste generalno gledano neustrašni pri zasedanju kapitanovega stola, pa se nikar ne vživite v vlogo odgovornega. Zelo hitro se vam lahko zgodi, da boste zavračali  vse naloge, ki vam prihajajo na pot. Namesto tega, delegirajte odgovornosti in sebi ustvarite nekaj  prostega časa.

02. novembra 2017, četrtek 00:24

Poskrbite za to, da se boste obnašali iskreno  in ne strateško. Ljudje si zaslužijo vedeti celotno zgodbo, preden sprejmejo odločitve, ki bodo vplivale na njih. Poleg tega utegnejo stvari postati zakomplicirane, če bodo ugotovili, da jim prikrivate informacije. Prav mogoče je, da je strašljivo pokazati vse karte, ker je to lahko razlog za zavrnitev ali kritiko. Vendar je to edini način za vzpostavitev zaupanja med vami in tistimi, ki vam največ pomenijo. Brez skrivnosti!

01. novembra 2017, sreda 00:18

Čas je, da opustite dolgočasje in naredite nekaj proaktivnega, namesto ustaljenega ravnanja. Nekaj lahko v tem času naredite tudi za zdravje, morda s tem, da se lotite vadbe v kateri uživate. Namen vsega tega je, da naredite spremembo, ki jo boste lahko vključili v svoje življenje in jo vzdrževali v letih, ki prihajajo. 

28. oktobra 2017, sobota 00:19

Ali vaše sanje temljijo na trdnih temeljih? V soboto, čepav ne marate omejitev, vam bo kozmična postavitev pomagala, da boste sami sebe malo umirili. Vznemirljiv projekt razdelite v obvladljive faze in korake. Preden se boste zavedali boste dosegli svoj cilj. Dan je nadvse primeren za to, da svoje ideje delite z drugimi. V nedeljo pa, če ste pozabili kako vznemirljivo je lahko življenje, se pripravite na do, da boste to ponovno spoznali. Nikar ne čakajte, da bo zazvonil telefon. Sezite po starem prijatelju, kupite vstopnico za predstavo v živo ali pa poiščite vikend polete v neznano. 

21. oktobra 2017, sobota 00:51

Se počutite omejene? No, verjetno ne morete kar spontano oditi na Bali, vendar skušajte narediti vsaj kaj majhnega zanimivega ta vikend. Zadovoljite se lahko tudi s kakšnim dnevnim izletom. V soboto raje načrtujte in se ne zanašajte toliko na svojo spontanost. Opravite še nekaj dela preden greste na pot. Na poti pa, če je le mogoče, se kje tudi ustavite. V nedeljo boste spet zelo zapeljivi. Ne glede na vaš status vedite, da se bo ta v naslednjih šestih mesecih poglobil. Če ste samski utegnete prav sedaj spoznati svojo drugo polovico. Ne glede na to koliko časa bo trajalo, bo ta čas zelo zabavno.