090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP LEV 23.7. – 22.8.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:24

Tokrat bo kozmos v vas zbudil pomladno razpoloženje. Če se niste počutili najbolj seksi, potem se to utegne sedaj spremeniti. Samski utegnete začutiti privlačnost do nekoga, ki vam je blizu.

04. novembra 2017, sobota 00:34

Izrazite se, vendar si nikar ne povzročajte stresa. Ni vam potrebno prav vseh stvari deliti s prijatelji, niti od njih dobiti odobritve. Vaše življenje, vaš posel. Čas je zabo  malo več organiziranosti v vašem življenju. Nikar v tem obdobju ne pričakujte, da se bodo razmerja kar zgodila. V tem obdobju je zelo pomembna jasna komunikacija, pa tudi sklepanje kompromisov, da se skozi to obdobje prebijete ljubeznivo. V nedeljo vam zabava ne bo ravno sedla, vendar naj vas to nikar ne spravi v depresijo. Hitro se boste vklopili, že z opazovanjem in poslušanjem. Nikar naj vas ne bo strah spraševati, če si to želite. Kdorkoli bi vas zaradi tega sodil, ta s tem najbrž samo prikriva svojo negotovost. To ni tekmovanje, temveč misija v kateri odkrivate dejstva.

03. novembra 2017, petek 00:13

Ste nekoliko izgubljeni? Kot bi imeli razdeljeno osebnost. Del vas sije in ste pripravljeni zaradi tega premikati gore. Potem pa je tukaj še vaš svobodni duh, ki bi si želel nekje pustiti vse obveznosti in odgovornosti. Dvakrat premislite o kakšnih velikih projektih. 

02. novembra 2017, četrtek 00:27

Razmislite o tem, ali ste ljudem nudili pravo podporo in razmislite ali bodo novi dogodki kaj vplivali na vaše prijatelje in družino. Pazite, da bodo pomembne povezave ostale poenotene. Dovolite jim, da dobijo ustrezno povratno informacijo, preden prevzamete dodatne obveznosti. Stres je lahko nalezljiv.

01. novembra 2017, sreda 00:21

Vrag je v detajlih, zato preberite tudi drobni tisk. Z očali, če je potrebno, še posebej ko imate opravka s financami in računi. Presenečeni boste nad tem koliko lahko prihranite s poenostavitvami in zmanjšanjem, kot npr. da se znebite drage mesečne naročnine za stvari, ki jih ne potrebujete. 

28. oktobra 2017, sobota 00:25

Ta vikend se zresnite glede svojih talentov. V soboto boste, če ste umetnik, začeli z raziskovanjem priložnosti, da pokažete svoje delo. Morda boste začeli z glasovnimi vajami ali pa sodelovali s kakšnim medijskim trenerjem. Veliko lahko pridobite tudi od treningov v vsakodnevnem življenju. Peta hiša vlada tudi ljubezni in plodnosti. Romantika utegne zaviti na pot uradnosti. V nedeljo se bodo stvari zelo hitro spreminjale. Hranite svojo domišljijo in v ponedeljek boste v pisarno prinesli briljantno idejo.