090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP KOZOROG 22.12. – 19.1.

04. novembra 2017, sobota 00:47

Sedaj si boste želeli več prostora in časa zase. Čeprav niste tako zelo zasebna oseba, pa si boste sedaj želeli, da bi se drugi ne vmešavali toliko v vaše življenje in v vaše stvari. Čas je izjemno primeren za detoksikacijo telesa. V nedeljo bodo dejanja povedala več kot besede. Bodite pozorni: mar ljudje veliko obljubljajo in malo obljub izpolnijo? Čeprav si želite upati, pa je čas, da za navedeno dobite več dokazov. Besede so brez pomena, če nimajo opore v dejanjih. Čas namenite ljudem, ki to kar govorijo tudi naredijo, četudi to pomeni, da boste več časa namenili tem ljudem in ne tistim, ki so nestabilni.

03. novembra 2017, petek 00:19

Ne želite si, da bi vas imeli za neiskrene in samovšečne, vendar si tudi ne želite sami sebe žrtvovati za kogarkoli. Nikar ne zapustite svojega notranjega kroga, bodite iskreni glede svojih potreb. Kaj ko bi tudi sami prosili za nekaj podpore. Dovolite kolegom, da vas podpirajo, tako si boste lahko vzeli čas zase. 

02. novembra 2017, četrtek 00:24

Danes se vse suče okoli čiščenja doma in dokončevanja ambicioznih načrtov. Izognite se motnjam in izkoristite čas tišine za to, da nadoknadite stvari. Iščite rešitve. Star prijatelj utegne imeti za vas nasvet, ki ga potrebujete. Nekaj velikih načrtov pustite nekje zadaj in jih tam razvijajte. Element presenečenja bo deloval, ko boste pripravljeni na razkritje. 

01. novembra 2017, sreda 00:26

Nič vas ne more ustaviti. Imate vizijo, voljo in energijo, da uresničite nemogoče sanje. Pripravite si načrte in raziskujte stvari, ki obstajajo v vašem fantazijskem svetu. Čas je primeren tudi za raziskovanje kakšnih učnih programov, ki vam lahko pomagajo napredovati v poslu. 

28. oktobra 2017, sobota 00:32

Ko življenje prinese polno izzivov, radi delate korake naprej. Vendar vam tudi to ne bo popolnoma uspevalo, če se ne boste ukvarjali s pomembnimi problemi. V soboto se ukvarjajte s problemi, ne pometajte jih pod preprogo. Ta dan zmorete stvari razrešiti in jih spraviti s sveta za zmeraj. V nedeljo se bodo nekoliko napele družinske vezi ali pa boste prišli do spoznanja ali pa se zavedali, da ste nekaj predolgo zadrževali na enem mestu. Dovolite si izkusiti čustva  in če potrebno, se tudi dobro zjokajte. Če nekdo pritisne na vas, nikar takoj ne stopite v obrambni položaj. Ocenite ali se je česa potrebno naučiti. Po tem je čas, da zadihate. 

21. oktobra 2017, sobota 00:07

Obožujete stvari, ki imajo svojo zgodovino. V soboto se pazite ljudi, ki bodo s sabo prinesli preveč prtljage. Zelo dovzetni boste namreč za ranjene duše. Ta reševalna misija vas bo samo izčrpala in zakomplicirala vaše življenje. Skušajte ravnati modro in ljudi raje naučite ribariti. Še iščete vam drage ljudi… kmalu jih utegnete najti. V nedeljo boste uspeli razširiti svoje družabne horizonte. Niste oseba, ki bi bila dolgo pri miru in želite si najti nove sodelavce. In tokrat boste imeli srečo pri tem prav preko spletnih skupin in njihovih članov.