090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP KOZOROG 22.12. – 19.1.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:33

Potovanje se vedno začne s prvim korakom. Začnite raziskovati priložnosti lokalno in na kratke razdalje. V tem obdobju se bo razživelo tudi vaše družabno življenje.  V naslednjih šestih mesecih pa vse skupaj celo podvojilo. Utegnete se združiti z osebo, ki vam je blizu, pri nekem projektu, od katerega bosta imela oba profit. Bodite pozorni na ljudi okoli vas.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:31

Za vas je, ne glede na vse, zelo pomembno, da imate prostor, kjer lahko pustite svoje stvari. Pred vami so spremembe in renovacije. Razmišljate o nakupu ali najemu? Nikar se ne odrekajte priložnosti, da v bližnji prihodnosti postanete lastnik nepremičnine. V vaše življenje utegne sedaj vstopiti pomembna ženska, ki vam bo dala občutek varnosti v naslednjih šestih mesecih.

27. januarja 2018, sobota 08:58

Čas je, da delo dokončate. Ker boste delovali tako zelo odgovorno, je prav, da sami sebe nagradite tudi z nakupom kakšnega kosa oblačil, ki bo popestril vašo garderobo. Dovolite svoji logiki počitek, saj se boste potem stvari bistveno lažje lotili. V tem obdobju utegnete priti do ideje, ki bo pomenila resničen preboj. Če v nekaj dvomite, potem opravite svojo nalogo in raziščite. To kar drugi predstavljajo kot dejstvo, je lahko le plod govoric. Do konca marca si boste izjemno želeli svoje ideje deliti z drugimi. Prav mogoče je, da se boste povezali z ljudmi, ki vam bodo odprli vrata.

04. novembra 2017, sobota 00:47

Sedaj si boste želeli več prostora in časa zase. Čeprav niste tako zelo zasebna oseba, pa si boste sedaj želeli, da bi se drugi ne vmešavali toliko v vaše življenje in v vaše stvari. Čas je izjemno primeren za detoksikacijo telesa. V nedeljo bodo dejanja povedala več kot besede. Bodite pozorni: mar ljudje veliko obljubljajo in malo obljub izpolnijo? Čeprav si želite upati, pa je čas, da za navedeno dobite več dokazov. Besede so brez pomena, če nimajo opore v dejanjih. Čas namenite ljudem, ki to kar govorijo tudi naredijo, četudi to pomeni, da boste več časa namenili tem ljudem in ne tistim, ki so nestabilni.

03. novembra 2017, petek 00:19

Ne želite si, da bi vas imeli za neiskrene in samovšečne, vendar si tudi ne želite sami sebe žrtvovati za kogarkoli. Nikar ne zapustite svojega notranjega kroga, bodite iskreni glede svojih potreb. Kaj ko bi tudi sami prosili za nekaj podpore. Dovolite kolegom, da vas podpirajo, tako si boste lahko vzeli čas zase. 

02. novembra 2017, četrtek 00:24

Danes se vse suče okoli čiščenja doma in dokončevanja ambicioznih načrtov. Izognite se motnjam in izkoristite čas tišine za to, da nadoknadite stvari. Iščite rešitve. Star prijatelj utegne imeti za vas nasvet, ki ga potrebujete. Nekaj velikih načrtov pustite nekje zadaj in jih tam razvijajte. Element presenečenja bo deloval, ko boste pripravljeni na razkritje.