090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP DVOJČKA 21.5. – 20.6.

29. januarja 2018, ponedeljek 01:19

Razmislite o tem kako si želite, da bi v naslednjih šestih mesecih vplivali na svet? Čas je, da skušate stvari vizualizirati, saj vam bo slika povedala veliko več kot tisoč besed. Če je mogoče, si naredite tablo, na katero pritrdite fotografije, ki najbolje opisujejo vaše želje za prihodnost.

27. januarja 2018, sobota 08:47

Čas za avanture. Morda je čas celo za nova partnerstva? Od sobote pa do konca marca boste vaše partnerstvo prestavili v višjo prestavo. Ko vam bo enkrat jasno kaj oziroma koga si želite, vam bo Mars dal tudi pogum, da izrazite svoje najglobje želje. Pazite le, da ne boste pretiravali – še posebej če to ni idealen partner. Hitenje v zvezo nikoli ni dobra ideja, vendar vas Mars dela sedaj nekoliko nepotrpežljive. Poiščite nasvet svojega mentorja, morda celo očeta. V tem obdobju boste razmišljali veliko tudi o karieri, zato v naslednjih tednih razmišljajte tudi o teh spremembah.

04. novembra 2017, sobota 00:29

Sprostite se. Pavze izkoristite kot priložnosti za okrepitev komunikacije in za bolj primerno razporeditev dolžnosti. Nekatera razmerja utegnejo postati preveč resna, zato nikar ne izgubite smisla za humor. V tem obdobju je zelo smiselno, da stvari postavite v bolj formalno obliko. Določitev pogojev bo preprečila uporabo dobre volje. V nedeljo vam lahko prav voda pomaga, da se počutite kar se da dobro, saj je včasih prav ona skrita substanca, ki povzroča migrene ali pa pomanjkanje volje. V svoj urnik vnesite več tekočine. Organizirajte si teden, ki je pred vami in pri tem pazite, da ne boste pretiravali s stresnimi situacijami.

03. novembra 2017, petek 00:11

Težko se boste vnaprej pripravili na test lojalnosti. Ostanite trdno na nogah. Nekdo utegne preverjati kako ste vredni zaupanja in kako predani. Najboljši način je, da si postavite prioritete. Radi imate družbo fascinantnih tujcev. Poznanstva so včasih prav vabljiva, vendar bo brez podpore drugih, vaše življenje težko.

02. novembra 2017, četrtek 00:25

Potrpežljivo. Zelo jasno boste videli, da je na koncu mavrice vreča zlata. Vendar razmislite, če ste jo pripravljeni sprejeti. Nikar sami sebe ne ogoljufajte za pomembno izkušnjo s tem, ko sekate bližnjice ali preskakujete korake. Umirite se in sledite protokolu. Nikar ne preskakujte posrednikov. Že morda res nimajo ključa do kraljestva, vendar imajo pomembne informacije, ki vas vodijo do tja. 

01. novembra 2017, sreda 00:20

Želeli se boste skriti pred svetom. Čas bo za razmislek o domu in njegovih spremembah. Če ste stagnirali na nekaterih področjih svojega življenja, potem vam utegne malo Feng Shuija pomagati. Narišite si bagua načrt in se lotite prerazporejanja pohištva, da odblokirate svojo energijo.