090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP DVOJČKA 21.5. – 20.6.

04. novembra 2017, sobota 00:29

Sprostite se. Pavze izkoristite kot priložnosti za okrepitev komunikacije in za bolj primerno razporeditev dolžnosti. Nekatera razmerja utegnejo postati preveč resna, zato nikar ne izgubite smisla za humor. V tem obdobju je zelo smiselno, da stvari postavite v bolj formalno obliko. Določitev pogojev bo preprečila uporabo dobre volje. V nedeljo vam lahko prav voda pomaga, da se počutite kar se da dobro, saj je včasih prav ona skrita substanca, ki povzroča migrene ali pa pomanjkanje volje. V svoj urnik vnesite več tekočine. Organizirajte si teden, ki je pred vami in pri tem pazite, da ne boste pretiravali s stresnimi situacijami.

03. novembra 2017, petek 00:11

Težko se boste vnaprej pripravili na test lojalnosti. Ostanite trdno na nogah. Nekdo utegne preverjati kako ste vredni zaupanja in kako predani. Najboljši način je, da si postavite prioritete. Radi imate družbo fascinantnih tujcev. Poznanstva so včasih prav vabljiva, vendar bo brez podpore drugih, vaše življenje težko.

02. novembra 2017, četrtek 00:25

Potrpežljivo. Zelo jasno boste videli, da je na koncu mavrice vreča zlata. Vendar razmislite, če ste jo pripravljeni sprejeti. Nikar sami sebe ne ogoljufajte za pomembno izkušnjo s tem, ko sekate bližnjice ali preskakujete korake. Umirite se in sledite protokolu. Nikar ne preskakujte posrednikov. Že morda res nimajo ključa do kraljestva, vendar imajo pomembne informacije, ki vas vodijo do tja. 

01. novembra 2017, sreda 00:20

Želeli se boste skriti pred svetom. Čas bo za razmislek o domu in njegovih spremembah. Če ste stagnirali na nekaterih področjih svojega življenja, potem vam utegne malo Feng Shuija pomagati. Narišite si bagua načrt in se lotite prerazporejanja pohištva, da odblokirate svojo energijo. 

28. oktobra 2017, sobota 00:23

Dvojčki ste znamenje dvojine. Ste hitro znamenje, zato utegnete kdaj tudi preskočiti osnove. Prav je da se, ko to ugotovite, ustavite in postavite trdne temelje ter se prizemljite. Če ste se pogajali za nek posel, sprašujte tudi težka vprašanja. Do konca dneva boste pripravljeni podpisati pogodbo. V nedeljo nikar sami sebe ne spravljajte v stres zaradi spremenjenih načrtov. Težko boste previdevali in spuščali kontrolo ter tolerirali obnašanje drugih. Če bodo sestanki odpovedani, opustite razočaranje in frustracije in na to poglejte kot na priložnost, da boste imeli možnost delati nekaj kar si niste mislili. Ko vam življenje nasuje limone, je čas za margerito !

21. oktobra 2017, sobota 00:55

V domačem okolju pomahajte z belo zastavo. Morda ste bili čustveno privezani in si zato niste mogli vzeti  pravega časa za ljubezen. Sedaj lahko zakopljete sekiro in se pripravite na zapeljivo praznično vzdušje. V tem obdobju obstaja celo velika verjetnost zanositve.  V nedeljo boste veliko razmišljali o spremembah in zato dajte v naslednjih štirih tednih svoje zdravje na prvo mesto. Vsaj enkrat na teden si vzemite čas za pripravo hrane doma tako, da boste čez teden manj jedli zunaj. Popoldansko kavo zamenjajte s smothijem in jejte veliko zelenih jedi.