090 41 41, 090 63 73
Moneta: 031 699 776

HOROSKOP BIK 20.4. – 20.5.

04. novembra 2017, sobota 00:27

Čas je za malo počitka in nekaj časa zase in v naslednjih štirih mesecih in pol si boste tega želeli in potrebovali še več. Neka erotična privlačnost se utegne malo ohaditi in vas prisiliti v bolj čustveno zvezo. Pokopana čustva, neizrečena jeza ali negativne misli glede svojega telesa vam ne bodo prav všeč. Bodite previdni, da ne boste zamešali seksa in ljubezni. To je primeren čas za razrešitev takšnih zadev. Nedeljske zvezde vam utegnejo prinesti nepričakovano privlačnost do nekoga, ki je drugačen. Čeprav je zabavno najti skupno stališče, pa ni nič narobe, če pokažete različnost. Povejte naglas svoje stališče in ljudem pokažite svoja odkritja, tudi tista nepričakovana.

03. novembra 2017, petek 00:11

Pospravite svoje kovčke. Neka manipulativna oseba utegne danes precej pritisniti na vas. Še preden se boste zavedali, boste tekali naokoli kot kura brez glave, da bi dokazali kako zelo mar vam je. Čeprav si želite podpirati, pa utegne vse to iti na vašo škodo. Raje se pogovorite o pričakovanjih. Morda pa ta oseba zahteva več kot lahko v tem trenutku daste. 

02. novembra 2017, četrtek 00:16

Občutljiva energija današnjega dne bo zahtevala določeno previdnost. Čeprav čutite privlačnost, pa veste, da se morate nekoliko umiriti.  Uživajte v flirtanju. Če ne boste prestopili mej, potem tudi ne boste delali škode. Čakanje, stvari naredi še bolj vznemirljive. Če ste v paru, skupaj načrtujta aktivnosti. 

01. novembra 2017, sreda 00:19

Dolg in dolgočasen sestanek lahko počaka. Danes se bo v vas zbudila vaša strastna narava. Stvari, ki imajo roke, prestavite v naslednji teden. Zgrabite prijatelja ali partnerja in naredite nekaj spontanega. Preverite kdo dela to, kar je vam všeč. Kraji kjer še niste bili in stvari ki jih še niste počeli, so dober začetek tega. 

28. oktobra 2017, sobota 00:21

Niste oseba, ki bi legla v posteljo s komerkoli. V soboto preden zabredete pregloboko, se vprašajte ali res zaupate tej osebi oziroma poznate njeno zgodovino? Kemija je sicer pomembna, vendar če je to vse kar imate na razpolago, se ustavite. Čutili boste potrebo po združevanju, pri čemer boste iskali pravo dušo dvojčico. Težko boste zakrivali čustva, pa tudi zakaj bi jih. Malo mistično lahko naredi stvari bolj zapeljive, če si želite, da stvar obstane pa lahko tudi položite karte na mizo. V nedeljo se lahko rodi neko zelo kreativno sodelovanje. 

21. oktobra 2017, sobota 00:53

Niste razpoloženi za to, da bi delili svojo pozornosat, zato odpovejte kakšna skupinska druženja. Pazite le na nekarakteristično ljubosumje. Nezaupanje utegne nastati iz pretekle bolečine in ne iz tega kar se dogaja v sedanjosti. Pazite na svoje srce, vendar nikar ne postavljajte zidov. Ni vsaka pozornost tista, ki bi jo morali zasledovati. Pazite na negativne vplive na vaše partnerstvo. V nedeljo se začne vaše šestmesečno poglavje na vašem ljubezenskem področju. Čas je za nove začetke, zato sprejmite priložnost, ki se eno leto ne bo ponovila. Pari bodo v tem času poglobili svoje partnerstvo.